tilbage til familiesiden klik

Links:

www.arto.dk

www.roiworld.com

www.gosupermodel.com

www.alluc.org

www.youtube.com

www.ofir.dk

www.forum.dk

www.lifetimetv.com

 

 

Halløj! Mit navn er så Clara! Jeg er 12 år, og bor i Hevring i et meget rodet hus.

Det er egentlig ikke hele huset vi bor i. Der er stadig en stor del der er fyldt med alverdens gamle og mærkværdige ting og sager. Indenfor er det nogle gange kun mit eget værelse der ikke er rodet, og det er til at blive sindsyg af! Det har jeg skam også sagt til min mor. Men det er der skam ikke så meget at gøre ved, andet end at få ryddet op! Og det ved jeg skam godt! Men nogle gange syntes jeg det er som om jeg er den eneste der gerne vil have et mindre rodet hjem. Derfor har jeg nærmest opgivet at begynde, og jeg håber at de andre snart vil indse at de har en irriteret datter/søster. Måske flytter jeg tidligere hjemmefra end jeg ville gøre normalt, når der er så rodet hjemme. Nu ved jeg hvordan min mor havde det dengang hun var den eneste der syntes vi skulle rydde op meget oftere.

Det ville være dejligt hvis vi kunne få lavet resten af huset, så vi kunne bo der. Jeg bliver sindsyg hvis der bliver ved med at se sådan ud! Du vil ikke kunne forestille dig hvor mange ting vi har! Nogle gange tror jeg vi er den familie der har flest ting i verden! Hjælp! I øvrigt kan det være lidt pinligt når det ser sådan ud. Min familie siger at det er fordi vi er så mange. Men vi er 7, og en af mine veninders familie er på 6 personer, og der roder der altså ikke... "Deres mor er også hjemmegående." Får jeg så igen, og den diskussion er så tabt.

I skal ikke få et forkert indtryk af mig, så jeg siger lige at når jeg ikke brokker mig over rodet derhjemme, er jeg en glad og smilende pige. Som man kan se på baggrundsbilledet kan jeg godt lide is. Det er mig med det lange lyse hår og røde øjne. (normalt har jeg grøn-grå-blå øjne) Billedet er taget med mit digitalkamera på Kreta, en af dagene i perioden 25. august - 8. september...

Til gengæld er billedet oppe i højre hjørne taget i Norge en gang i en sommerferie. Vi har et sommerhus i Kile så vi har været der et par gange. Hvis jeg ikke tager helt fejl, er det også taget ombord på en lille robåd.

Hvis nogen er i tvivl er jeg 1.54 cm høj.  Jeg elsker at rejse. Og jeg er vild med retter med karry. Jeg lider af en sygdom ved navn ' Fnat ' som gør at jeg nogle gange får en idé som jeg er vild med, men ikke synes om næste morgen, og nogle gange (det kan komme meget pludseligt) får jeg, ikke rengøringsvanvid, men rengøringsspat! Det vil sige: Lige pludselig tømmer skabe og skuffer, gør tingene rene, smider ud og sætter på plads. Og jeg er skør.